X
 10.10.2023 Живот

Стана многу нервозен, вреска, нѐ мава, а знае и да му се развика на другарче. Што да направиме?

Син ми има 5,5 години и оди во градинка. Отсекогаш бил поживо детенце, но во последно време, последните три месеци, премногу е нервозен. Ако му кажеш нешто, вреска, нѐ мава, не одбира што ќе рече, им враќа на други луѓе, а знае да му се развика и на другарче. Со еден збор, крајно нервозно дете. Ве молам за совет.

Одговорот од психологот можете да го прочитате на Деца.мк


Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот