X
 13.10.2020 Наша тема

Анкета: Дали сте задоволни од онлајн-наставата?

Наjголем дел од наставата оваа учебна година, поради пандемијата на коронавирусот, почна на далечина, со еден месец задоцнување. Каков е вашиот впечаток, дали сте задоволни од тоа како таа се одвива.

Ве молиме за одговор на анкетата*Оваа анкета не е на научна основа

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Наша тема