X
 21.02.2015 Култура

ТЕД-говори за охрабрување и мотивација

Следниот пат кога ќе се нервирате за факултет, застанете и вклучете го компјутерот, а потоа дојдете на ова место. Колку и да звучи невозможно или клише, еден мотивациски говор може да ви помогне во соочување и надминување на проблемите, како и да ве релаксира. Ги предлагаме следниве.

„Your Body Language Shapes who You Are“„How Not to Be Ignorant about the World“„The Happy Secret to Better Work“„Do Schools Kill Creativity?“„ Try Something New for 30 Days“

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура