X
 06.03.2015 Образование

Соопштение од Студентскиот пленум при Правниот факултет


На студентите од Правниот факултет „Јустинијан Први“ им претстојат испити и колоквиуми. Токму тоа е причината поради која Студентскиот пленум на факултетот одлучи да не одржува алтернативни предавања во периодот додека траат испитите и колоквиумите.

Соопштението беше објавено на „Фејсбук“:

„Студентскиот Пленум при Правниот факултет „Јустинијан Први“ - Скопје ги известува студентите дека алтернативните предавања ќе бидат во мирување во наредните три недели, пред сè поради мартовската казнена, но и редовната колоквиумска сесија.

Среќно со полагањата и се гледаме наскоро со нови предавања. Се надеваме на разбирање.“

Соопштението на „Фејсбук“.

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование