X
 11.04.2015 Забава

Тест за познавање на вселенските факти


Можете ли да го одберете телото поврзано со Сончевиот систем врз основа на еден факт за него? Нил Деграс Тајсон би бил импресиониран доколку го решите целиот тест.



Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава