X
 21.04.2015 Образование

Индекс или Пасош 2 дел

Студентите ја даваат својата поддршка за своите идни колеги.

Преку ова видео на креативен начин студентите покажуваат дека борбата за подобро образование во Македонија, продолжува!

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование