X
 25.08.2015 Култура

Класичните vs. модерните автомобили

Интересни фотографии кои прикажуваат генерации кои позираат една до друга. Луѓето велат дека убавите патишта не можат да бидат откриени без човек да се изгуби. Во вселената, во времето. Дури и во убавината.

 

автмобили

 

Галеријата зборува за убавината на напредокот, генерациите на дизајн и елеганција. Ако автомобилите биле дефинирани како личност, овие фотографии лесно покажуваат како изгледа класичното наспрема модерното.

 

ГАЛЕРИЈА

Подготвил: Тамара Гроздановски

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура