X
 28.09.2015 Култура

Најчуваните места на Земјата


Светот е отворено место за секого, но не секој може да отиде на секое место на светот. Земајќи предвид дека денес цели држави се заштитени од надворешен пристап, овие мистериозни згради кои се затворени за јавноста не треба да зачудуваат.

ГАЛЕРИЈА

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура