X
 15.10.2015 Живот

Реална слика од нашата зависност од технологијата


Големи се шансите дека ова го читате на телефон или таблет. Повеќето од нас не можат да си го замислат животот без некој од овие уреди. Со ова на ум Ерик Пикерсгил ја создал својата последна фотографска серија наречена „Removed“. На фотографиите јасно се воочува пораката која сака да ја испрати Ерик - нашата страшна зависност од технолошките уреди.

ГАЛЕРИЈА

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот