X
 15.07.2019 Образование

Објавен е конкурсот за запишување на прв циклус студии на УКИМ

Објавен е конкурсот за запишување студенти на прв циклус студии на студиските програми на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје во учебната 2019/2020 година на факултетите на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, во прва година на прв циклус студии, во учебната 2019/2020 година може да се запишат вкупно 10.665 студенти.

Линк до конкурсот

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование