X
 18.07.2016 Забава

Фотографии кои ќе го расплачат вашиот ИТ-пријател


Можеби секој не треба да има пристап до технологија. Животот на секој човек кој користи информатичка технологија не е само користење на електронска пошта. Понекогаш е исполнет со страшни дела против технологијата како маус кој никогаш не бил исчистен.

ГАЛЕРИЈА


Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава