X
 30.11.2016 Живот

Кога ќе објават видео на Youtube за Македонија со името Македонија

Ова видео е објавено на Youtube на каналот на Geography Now, канал каде што се претставуваат државите од целиот свет по азбучен ред и преку видео запис гледачите може да се запознаат со државата.

Нa ред дојде и Македонија и како што е редот, си кажаа што имаат да кажат, се е во ред, и после почнаа коментарите...Е коментарите се нешто за што не би сакале да пишуваме, но затоа погледнете го видеото.Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот