X
 16.09.2020 Живот

Во Кавадарци и во Битола: Две нови катчиња на „Светот на Биби“

Биби и нејзините другарчиња добија две нови катчиња, во Кавадарци и во Битола.

Во Кавадарци дечињата може да нè посетат во магичното место во центарот на градот, наспроти влезот на градската библиотека.Во Битола катчето е сместено на приземје во Пелагонка 2.

Редовното работно време на катчињата на „Светот на Биби“ е од 9 до 21 часот, а во сабота од 10 до 17 часот.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот