X
 30.03.2017 Здравје

Каква е вашата оценка за македонското здравство?

На 7 април се обележува Светски ден на здравјето. Тоа, пак, освен од нашата одговорност за превентивни прегледи и навреме одење на лекар, често зависи и од состојбите во здравството. Каква е вашата оценка за македонското здравство?

Подготвил: Н.Ф.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Здравје