X
 17.01.2019 Живот

Максим има 9 години, а црта како за 15

Максим Чаушевски има девет години и учи во „Љубен Лапе“ во Аеродром. Ова дете црта од тригодишна возраст, а кога неговите родители го однеле во ликовно студио, им било кажано дека тој црта како што цртаат децата од деветто одделение. Максим има многу интереси и љубови, а една од нив е да црта како големиот Леонардо да Винчи

Погледнете ги неговите цртежи на Деца.мк


Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот