X
 08.03.2018 Живот

Со „Македонска пошта“ кредитите на М КЕШ уште подостапни за вас

Од декември минатата година М КЕШ ги овозможи своите популарно наречени „брзи кредити“ во повеќе од 320 експозитури на „Македонска пошта“, со цел на граѓаните од цела Македонија истовремено да им го овозможи и олесни пристапот до брзи финансиски средства. Отсега еден месец без камата.Дали сте подготвени за најбрза и најфлексибилна финансиска услуга во форма на кредит кој го добивате за 30 минути на вашата сметка, а има најповолни услови за аплицирање?

М KЕШ, водечката финансиска институција од овој тип во Македонија, го олесни пристапот до кредити со тоа што ја зголеми старосната граница на кредитобарателите на 85 години, ги намали критериумите за аплицирање со тоа што сега не е потребен договор за неопределено вработување, воедно и го олесни начинот на аплицирање и понуди најбрзо одобрување на крeдит. Затоа  М КЕШ нуди модерна, достапна и иновативна финансиска услуга, нешто што досега го немаше на нашиот пазар. Секој од вас може да аплицира за износ од 3.000 до 70.000 денари за потребите на вашите домаќинства, неочекувани трошоци, како и за пазарување. А аплицирањето не било никогаш полесно – аплицирајте единствено со лична карта на телефон или онлајн, а кредитот се одобрува за 5 минути. Сето ова е дел од иновативниот пристап на М КЕШ, пристап кој му овозможи да стане лидери на овој пазар во Македонија.

Од крајот на 2017, М КЕШ продолжува да воведува иновации со тоа што го направи аплицирањето уште поедноставно и подостапно за вас. Во партнерство со „Македонска пошта“, сите клиенти што сакаат да аплицираат за кредит во М КЕШ можат да аплицираат и да ги потпишат своите кредитни документи во една од 320-те филијали низ целата земја. Овој чекор се покажа како доста успешен земајќи го предвид бројот на апликации добиени преку овој нов канал на аплицирање. Сега, само во филијалите на „Македонска пошта“ ќе може да подигнете до 12.000 денари за помалку од 30 минути, и да ја вратите истата сума што сте ја подигнале после еден месец. Тоа значи дека секоја апликација преку „Македонска пошта“ ќе биде со 0% камата и без трошоци - уште една одлична придобивка за вас.
M КЕШ е дел од меѓународната финансиска групација Management Financial Group (MFG), еден од најбрзорастечките финансиски даватели на услуги во Централна и во Источна Европа. МФГ денес има над 6.000 вработени и соработници во повеќе од 270 канцеларии во Бугарија, Украина, Романија, Полска и Македонија.

Затоа, кога имате потреба, аплицирајте за М КЕШ брз кредит, заштедете време и искористете ги најповолните услови, бидејќи добивањето кредит никогаш не било полесно.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот