X
 18.05.2022 Живот

ИЈЗ спроведува анкета за здравствено-економските ефекти на возењето велосипед, пополнете ја

Институтот за јавно здравје, со цел да се изврши процена на здравствено-економските ефекти на возењето велосипед на ниво на Град Скопје, спроведува анонимна анкета.

Информациите од прашалникот ќе се користат исклучително за научноистражувачки цели.

Во продолжение можете да ја пополните анкетата.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот