X
 10.09.2018 Образование

Анкета: Колку ве чини почетокот на школската година?

Нова гардероба, чанти или ранци, прибор за пишување, цртање, тетратки…, се само дел од листата со потребни работи за научилиште. Метежите во продавниците се огромни, а џебовите на родителите се празнат. Колку ве чини почетокот на школската година?

Анкетата може да ја одговорите на ДЕЦА.МК

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование