X
 19.04.2024 Живот

Биби и Боби во Авицена лабораторија

Биби, Боби и зазулчињата ја посетија Авицена лабораторијата и таму научија многу нови нешта. Заедно со дада Елена од Авицена им помагаат на дечињата полесно да научат што се тоа бели крвни зрнца, добри и лоши бактерии и што е тоа брис.

Погледнете како си поминаа Биби и Боби во Авицена.„Светот на Биби“ и Авицена лабораторија неодамна најавија соработка со цел пренесување пораки за здрави навики и здрав стил на живот на што е можно поголем број деца.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот