X
 22.05.2020 Образование

Учиме со Биби и Боби: Активности и забава за цел ден

Борјана Мароски, едукатор во „Бибиверзум“ предлага децата од претшколска возраст да научат песника, а потоа и да изработат активности корисни за детскиот развој.

Вежбите што таа ги подготви преземете ги на Деца.мк.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование