X
 20.10.2020 Живот

Прославуваме 5 години Magenta 1

10 GB мобилен интернет за сите постпејд-корисници

Magenta 1 првпат излезе на пазарот пред пет години, како пакет кој ги обединува сите Телеком-услуги на едно место и во една сметка, за целото семејство и за сите бизнис-потреби.

Magenta 1 постојано се надградуваше, се приспособуваше на очекувањата на корисниците и воспостави нови стандарди. Низ перспектива од пет години ја подобрувавме и ја приспособувавме понудата на новото дигитално време и Magenta 1 сега нуди повеќе и овозможува побогато дигитално искуство, поголема флексибилност, можност за динамичен избор и комбинирање на услугите според потребите.

Веќе 5 години сме поврзани, споделуваме и уживаме заедно во придобивките на најдобриот пакет за интегрирани услуги на пазарот.

По повод овој значаен јубилеј, Македонски телеком им се заблагодарува на своите корисници за довербата. Прославуваме со промотивен 10GB мобилен интернет кој е еднократен и достапен за сите приватни постпејд-корисници, како и за деловните корисници на Magenta 1 Business и Business тарифните модели.

Активирајте го промотивниот мобилен интернет само преку TelekomMK апликацијата, со цена од еден денар и искористете го во наредните 30 дена по активирањето. Промоцијата трае ограничен временски период.

Повеќе за: приватни и бизнис-корисници.

(Комерцијална објава)

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот