X
 21.04.2020 Живот

Работење од дома и чување деца. Колку е (не)изводливо?

Принудени од вонредната состојба, многу родители своите работни обврски ги завршуваат дома. Ако добро се изменаџира времето, и детето се чувствува незапоставено и задоволно, тогаш сме ги направиле вистинските чекори. Разговаравме со родители за тоа како се снаоѓаат.

Прочитајте повеќе на Деца.мк.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот