X
 22.11.2022 Забава

Ист Гејт Мол со награди и изненадувања за времетраењето на годинашното Светско првенство во фудбал

Ист Гејт Мол со серија на интересни активности за времетраењето на годинашното Светско првенство во фудбал – Катар 2022, од 20.11-18.12.

За љубителите на спортот кој здружува и разведрува, многу спортски гости, многу голови и мнoгу интересни изненадувањa и подароци. Спортско Радио 90.30 ФМ ќе следи и коментира во живо во East Gate. Термините за гледање во живо, како и информациите за наградите се на овој линк: https://eastgatemall.mk/event/gledaj-svetsko/Дојдете заедно со вашите најблиски и уживајте во гледањето на фудбалските натпревари и секој ден до 2 декември ќе можете да проследите по еден натпревар во денот.

Погледнете ја листата на натпревари и организирајте го вашето доаѓање во East Gate Mall: https://eastgatemall.mk/event/gledaj-svetsko/

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава