X
 23.03.2020 Живот

Како се организира Соња Трифуновска, дома со 4 деца, а и онлајн со своите ученици

Каков е денот на една жена што има 4 деца, а воедно е и учителка во основно училиште. Денес многумина ќе се запрашаат како е да се справиш со сите предизвици, особено сега кога сите треба да седиме дома. Раскажувајќи за своето секојдневие, Соња Трифуновска од Тетово и сега, во време на вонредна состојба, ни откри со што се соочува и како се организира, а и за исполнетоста, среќата и достигнувањата што ги има како мајка на Јован (17), Мартин (15), Леонид (5) и Владан (3) и како одделенски наставник на 12 деца во второ одделение.

Прочитајте повеќе на Деца.мк.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот