X
 26.01.2023 Живот

Анкета: Што би смениле во македонското образование?

Образованието во Македонија секогаш го следат проблеми, како немање учебници, лоша состојба во студентските домови, недоволно платен наставен кадар и слично. Сите ние веројатно имаме некаква идеја за решавање на проблемите и посакуваме да бевме во состојба да смениме нешто, без разлика дали тоа е зголемување на платите, скратување на часовите, воведување нови предмети итн.

Затоа решивме да направиме анкета од само едно прашање: Што би направиле кога би биле министер за образование?

Анкетата е анонимна, ги очекуваме вашите одговори.


*анкетата не е на научна основа
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот