X
 25.09.2018 Образование

АНКЕТА: Како живеат наставниците во Македонија?

Просветната работа е една од најблагородните. Образованието на децата, кои се иднината на секоја земја, е во рацете на наставниците и професорите. Мотивирани наставници значи подобро образование, а просечните плати што ги добиваат ретко кого би го мотивирале.
Факултети.мк сака да дознае како живеат наставниците и како егзистираат. Ќе ве замолиме да ни одговорите на следните неколку прашања. Анкетата е анонимна.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование