X
 27.09.2021 Живот

Месечината во 48 нијанси

Марсела Џулија Пејс ја фотографирала Месечината во 48 нијанси и ги распоредила во прекрасна спирална шема.

- Собрав неколку од моите снимки од полна Месечина направени во текот на изминатите 10 години. Ги избрав нијансите со боја - вели таа.

Атмосферата му дава различни бои на нашиот сателит врз основа на неговата висина во однос на хоризонтот, присуството на влажност и суспендираната прашина.

mesecina

Извор: Kotkke.org
Фото: Marcella Giulia Pace
Подготвил: Тамара Гроздановски

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот