X
 28.02.2019 Живот

Не трчај низ станот! Биди мирен, ќе ти дадам телефон

„Не трчајте низ станот, ги вознемирувате соседите. Седнете, ќе ви дадам телефон. Дојди на маса да ручаш, таблетот е спремен...“ Како родители, до каде сте подготвени да одите за да не се бунат соседите, да дремнете наместо да внимавате на децата додека си играат, ручекот да помине без кавги? И што предизвикувате со тоа? Прочитајте повеќе на Деца.мк

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот