X
 30.04.2019 Живот

Животни ситуации во кои добрите пријателки стануваат најдобри

Во многу животни ситуации можеме да препознаеме дали покрај нас ги имаме вистинските пријателки. Но, постојат нешта што докажуваат дека вашите пријателки не се само добри, туку најдобри.

1. Вие сте редовен гостин на нејзините фамилијарни дружења.

2. Само таа ги знае сите ваши непријатни ситуации и тајни.

3. Без проблем се критикувате меѓусебно.

4. Се браните во расправии.

5. Отворено разговарате за сè.

6. Таа е првата личност на која ќе ѝ се јавите кога ви е тешко.

7. Си кажувате тајни кои сте ветиле дека ќе ги чувате.

8. Заедно минувате низ тешки животни ситуации.

9. Кога си правите планови за иднината, тие ја вклучуваат и пријателката.

10. Можете да седите во тишина, да не правите ништо и да се чувствувате пријатно.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот