X
 31.03.2020 Живот

Анкета: Дали поради коронавирусот ја изгубивте работата или ви ја намалија платата?

Работодавецот ви најави минимална плата или уште полошо - го загубивте работното место. Вонредната состојба со коронавирусот не поштеди никого во целиот свет, па и кај нас. Работниците реагираат зашто им се намалени платите, работодавците се обидуваат да ги одржат бизнисите во невозможни услови. Помогнете ни во оваа анонимна анкета реално да ги согледаме состојбите.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот