X
 01.08.2018 Наша тема

Анкета за идните бруцоши: Каде планирате да студирате?

Неодамна направивме анкета за идните студенти од која дознавме дека поголемиот дел од нив планираат да студираат на државен факултет и повеќето од нив сакаат да студираат за да добијат знаење. Притоа, изборот на факултетот зависи од повеќе фактори: значењето на дипломата, можностите за работа, практичното знаење, финансиите итн.

Сега, ве прашуваме каде точно сакате да студирате? Дали се одлучивте за државен факултет и дали имате втора опција ако не ве примат.

Издвојте неколку минути за да одговорите на неколку прашања за вашите планови за студирање.

 

Подготвил: Т.Ц.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Наша тема