X
 04.03.2019 Образование

За едни психологот станува учител, а други седат дома. Како учат децата кога отсуствуваат наставниците?

Кога наставникот е отсутен, учениците се распределуваат во други одделенија или, пак, на часовите во училница им влегува педагогот или психологот, а исто така практиката познава и случаи кога децата не одат воопшто на училиште сè додека наставникот не се врати на работа. Како правилно треба да постапат училиштата за децата да губат дел од наставата?
Прочитајте повеќе на Деца.мк


Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование