X
 04.04.2020 Живот

Активности за деца со проблеми во говорот за во вонредна состојба

Логопедот Билјана Крстевска-Кокорманова објаснува како треба да се развива говорот по години и дава предлог-вежби и активности за стимулација на зборувањето и богатење на речникот, како и препорака за тоа колку најдолго детето да седи пред паметните уреди.

Прочитајте повеќе на Деца.мк.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот