X
 04.07.2019 Живот

Кој ги чува и што прават децата во текот на летниот распуст

Училиштата се празни, оценките се спуштени, свидетелствата - доделени. Летниот распуст, кој учениците долго го очекуваа, е во полн ек. Како им поминува долгото топло лето? Кој ги чува и како им се исполнети деновите? Прашавме родители, од кои најголем дел одат на работа, па мора добро да се организираат за чување на децата. Од одговорите што ги добивме едно нешто е заедничко за сите – децата уживаат, бабите и дедовците стапуваат на сцена, ама има и голем број родители на помали ученици што ги оставаат сами дома.

Прочитајте повеќе на Деца.мк.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот