X
 04.11.2020 Живот

A1 Македонија со нови бенефити за припејд-корисниците на мобилната телефонија

Неограничено сурфање на омилените социјални мрежи со А1 Go Social

A1 Македонија ја надополнува својата понуда за корисниците на мобилната припејд-телефонија со која бесплатно го добиваат неделниот пакет A1 Go Social за неограничено сурфање на омилените социјални мрежи.

Со секое онлајн-надополнување на припејд-кредит од најмалку 150 денари, A1 припејд-корисниците бесплатно го добиваат неделниот пакет A1 Go Social со кој ќе можат неограничено да сурфаат на омилените социјални мрежи, како што се Facebook, Instagram, TikTok, FB Messenger, Snapchat и WhatsApp, без да трошат дополнителен интернет.
Доколку корисникот во промотивниот период добил бесплатен A1 Go Social пакет и притоа направи ново онлајн-надополнување пред целосно да го искористи постојниот пакет во рок од 7 дена, ќе му биде доделен нов бесплатен А1 Go Social пакет со важност во наредните 7 дена.

Надополнувањето е достапно преку апликацијата Мојот А1, преку веб-страницата www.A1.mk/nadopolni-kredit или преку префрлување кредит од постпејд на припејд број. Бесплатниот пакет A1 Go Social важи од моментот на извршеното онлајн-надополнување на припејд-сметката и трае во наредните 7 дена.

Повеќе информации можете да најдете на www.a1.mk или со јавување во контакт-центар на 077 1234.

(Комерцијална објава)

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот