X
 06.08.2020 Наша тема

Анкета: Дали носите маска?

Носењето заштитна маска е задолжителна обврска за граѓаните за заштита од коронавирусот кога не можат да одржат физичка дистанца, како и во одредени затворени простории и места. Но не сите ја почитуваат оваа обврска. Некои не веруваат во заштитата, други во вирусот, трети ризикуваат...
Како се однесувате вие?

Ве молиме пополнете ја кратката анкета.*Оваа анкета не е на научна основа

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Наша тема