X
 08.02.2024 Живот

Бега од луѓе, од машината за перење алишта и од вентилаторот. Зошто прави така?

Се работи за четиригодишно девојче кое бега од луѓе. Ако дојде некој на гости, му вели да си оди, ама не прави така со сите луѓе. Исто така, бега и од машината за перење алишта, а почна и од вентилаторот да бега. Од што може така да прави?

Одговорот од психологот прочитајте го на Деца.мк

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот