X
 09.01.2015 Живот

Што ако Земјата се однесуваше со нас како ние што се однесуваме со неа?

Кренете го шишето од земја пред Земјата да ви го „тресне“ од глава!

Земјата се соочува и справува со нашите глупости доволно долго и сега е време за враќање. Сето ѓубре, употребата на аеросоли, како и намерното игнорирање во врска со нашата сопствена улога и влијание врз климатските промени ја уништи земјата.

Групата „Garlic Jackson“ се обидува да нѐ разбуди сите со тоа што нѐ става во „чевлите“ на Земјата.

 

Подготвил: Тамара Мисирлиевски

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот