X
 09.07.2020 Живот

Обучи се за една од најбараните професии во светот за 2020 година!

Сега имаш неверојатна можност да имаш кариера во индустријата на иднината! Дата Мастерс е првата и единствена македонска компанија што е специјализирана за Data Science и работи со клиенти од целиот свет.

Доколку имаш од 18 до 29 години ти следува ваучер од 30.000 денари за обука во доменот на Data Science и Business Intelligence. Со знаењето што ќе го стекнеш можеш да работиш речиси во сите индустрии, и тоа на најбараната позиција во светот за 2020. Во рамките на Дата Мастерс веќе една година функционира Академијата за Data Science и Business Intelligence. Академијата нуди повеќе нивоа на обука кои ќе ти овозможат да се движиш чекор по чекор кон твојата кариера на иднината. Со завршување на Академијата на Data Masters ќе станеш „готов кадар“, односно веднаш ќе можеш да работиш, во повеќе од една индустрија во која се бара овој профил. Дел од академијата е и учење на програмскиот јазик Python, како и работа со големи бази на податоци и носење бизнис-одлуки базирани врз истите.

Data Masters е компанија која работи со клиенти од целиот свет, а академијата ја направивме затоа што увидовме реална потреба за неа. На светскиот пазар има огромна потреба од Data Science и Business Intelligence кадри, а такви нема доволно.

Дознај како да дојдеш до ваучерот во 4 чекори на следниот ЛИНК!
 
Be the Master of Your Data - Data Masters!

masters

(Комерцијална објава)

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот