X
 11.03.2018 Забава

Проверете која е вашата идеолошка определба

Која е вашата идеолошка определба?

Овој „идеолошки тест“ би можел да ви го понуди одговорот на ова прашање.

Истиот нуди повеќе тврдења, на кои вие треба да одговорите во колкава мера се согласувате со нив. Можните одговори се: исклучително се согласувам, се согласувам, не се согласувам и исклучително не се согласувам.

Тестот е на англиски јазик и можете да го одговорите на овој линк.
Подготвил: Б.Б.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава