X
 11.12.2020 Образование

МОН ги објави резултатите од конкурсот за доделување стипендии за средношколци Роми

Министерството за образование и наука ги објави резултатите од конкурсот за доделување стипендии во пет категории за ученици Роми запишани во прва, втора, трета и четврта година од јавните и приватните средни училишта во Република Македонија за учебната 2020/2021 година.

На страницата на Министерството се објавени листите во сите пет категории, како и одбиените апликации.

ТУКА можете да ја видите листата на прифатените апликации од првата категорија.

ТУКА можете да ја видите листата на прифатените апликации од втората категорија.

ТУКА можете да ја видите листата на прифатените апликации од третата категорија.

ТУКА можете да ја видите листата на прифатените апликации од четвртата категорија.

ТУКА можете да ја видите листата на прифатените апликации од петтата категорија.


ТУКА можете да ја видите листата на одбиените апликации.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование