X
 13.04.2019 Живот

Прекрасни канцеларии во кои ќе посакате да работите

Се надеваме дека ова не е случај со вас, но многу работни места се генерички, здодевни и депресивни. Тесни, со сиво-бели ѕидови и лошо осветлување, канцелариите можат да влијаат врз вашата продуктивност и целокупната благосостојба.

За среќа, постојат компании што сакаат на вработените да им обезбедат здраво работно опкружување за да бидат среќни, продуктивни и задоволни од своите работни места. Овие компании сакаат вработените едвај да чекаат да одат на работа.

ГАЛЕРИЈА
Подготвил: Тамара Гроздановски

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот