X
 20.02.2015 Образование

Државен испит или Студентска пролет?

Денес, 20.02.2015 (петок), во 13 ч.,во рамки на Автономната Зона на Филозофскиот и Филолошкиот факултет, Студентски пленум ќе одржи прес конференција.

По вчерашната средба на студентскиот пленум која траеше до доцните вечерни часови, денеска од Студентски пленум ќе излезат и со официјално соопштение, што понатаму.


Со силата на аргументите и разумот до промена


Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование