X
 02.03.2015 Игри

Тест: Погоди ги сите хемиски елементи

Дали ги знаете хемиските елементи во периодниот систем? Сите? Сигурни сте?

Обидете се да одберете само хемиски елементи помеѓу поимите. Среќно!
Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Игри