X
 25.03.2015 Култура

Најдобрите филмови во последните 5 години


Се наоѓаме на средината на оваа деценија. Кога би било подобро да се погледне наназад кон изминатите пет години и да се одберат десетте филмови кои не' импресионирале?

Ваквите листи се слични. Тие не се особено објективни. Токму поради тоа ќе најдете повеќе различни слични избори низ интернетот. Оваа листа е направена од интернет-списанието „Illusion“.

ГАЛЕРИЈА


Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура