X
 31.03.2015 Живот

Кога кучињата би користеле смс пораки

Кучињата се најдобриот пријател на човекот уште од дамнешни времиња па токму ова е причината што голем дел од нас често пати се прашуваат за тоа што нашите лојални и енергични другари размислуваат и што би ни кажале доколку би можеле.

 

link


Подолу ви нудиме одговор на ова прашање со модерен пресврт - што кога кучињата би користеле паметен телефон, односно смс пораки и како би изгледал разговорот со нивните сопственици.

Пораките совршено илустрираат каква личност би биле кучињата.

Кучето: „Доби писмо“.
Сопственикот: „Во ред“.
Кучето: „Мислам дека беше од банката“.
Сопственикот: „Во ред“.
Кучето: „Според вкусот изгледаше важно“.

Кучето: „Батка. Готов сум“.
Сопственикот: „Сврти се“.
Кучето: „Сторено“.
Сопственикот: „Крени ја шепата“.
Кучето: „Сторено“.
Сопственикот: „Глуми дека си мртов“.
Кучето: „Сторено“.
Сопственикот: „Сери“.
Сопственикот: „Мислев СЕДИ“.
Кучето: „Предоцна. Пре-доцна!“

 

ГАЛЕРИЈА

Подготвил: Тамара Мисирлиевски

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот