X
 10.04.2015 Забава

Колку скриени животни гледате на сликата?

На прв поглед, можеби гледате неколку скриени животни, но веројатно не ги гледате сите.


Погледнете повторно. Можеби ќе ги пронајдете сите следниот пат.

Животните кои ги барате се диви кози. Кој би рекол дека тие се толку добри во камуфлажата?


Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава