X
 29.05.2015 Култура

Најголемата лага за Лас Вегас


„Она што се случува во Лас Вегас, останува во Лас Вегас“. Или можеби не? Можеби она што се случува во Лас Вегас не се случува во Лас Вегас?

Местото се вика Парадајс (Рај). Таму се наоѓаат сите оние казина и клубови кои ги сметаме за особеност на Лас Вегас, па дури и познатиот знак. Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура