X
 28.06.2015 Економија

Можност за вработување во ЕВН, МАКПЕТРОЛ, МАКОИЛ, КАМ, ГРАНИТ...Над 40 активни огласи за вработување и преку 200 слободни работни места.

ЕВН има отворено неколку работни позиции... Пријавете се

Макпетрол објавува оглас за вработување на определено време... Линк до огласот

Гранит има потреба од... Линк до целосниот оглас

МАКОИЛ објавува оглас за вработување...Линк до огласот

Ланецот на маркети, КАМ има потреба од... Пријавете се...

Сите активни огласи за вработување можете да ги погледнете на ОВОЈ ЛИНК

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Економија