X
 26.07.2015 Живот

Апликации за баланс меѓу приватниот и професионалниот живот


Има денови кога времето не е доволно за да се постигне сè - работа, семејство, хоби и одмор. Правилното користење на времето станува модерна вештина која е основна за успех во животот. За среќа, технологијата е тука за да ни помогне. Апликациите кои ќе ви помогнат да добиете баланс меѓу приватниот и професионалниот живот се во галеријата.

ГАЛЕРИЈА

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот